
Apparaten en Accessoires
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
Voorbereiding 20min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
chorizo peeled, sliced (5 mm)200 g
-
large raw prawns, peeled300 g
-
fresh baby spinach125 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
quick polenta (5-8 minutes cooking time)200 g
-
boiling water750 g
-
milk250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil1 Tbsp
-
unsalted butter diced60 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
675 kcal /
2816 kJ
Eiwitten
40 g
Vetten
39 g
Koolhydraten
40 g
Verzadigd vet
19 g
Natrium
1480 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Meals in Minutes
30 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland