![Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B3DF8DC3-223D-4BA2-989B-A5F7D8EFC409/Derivates/94af7359-e29f-4b02-a334-22bcb50da0b6.jpg)
Compatibele versies
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only (approx. 2 Tbsp)
- 90 g shallots, halved
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 75 g unsalted butter, diced
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 350 g risotto rice
- 30 g brandy
-
800
g seafood broth (shellfish stock), boiling
of 1 fish stock cube (for 0.5 l) (shellfish stock), boiling - 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)
- 4 fresh chives, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1911 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 21.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Seafood Risotto
40 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min