Compatibele versies
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only (approx. 2 Tbsp)
- 90 g shallots, halved
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 75 g unsalted butter, diced
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 350 g risotto rice
- 30 g brandy
-
800
g seafood broth (shellfish stock), boiling
of 1 fish stock cube (for 0.5 l) (shellfish stock), boiling - 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)
- 4 fresh chives, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1911 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 21.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1h 15min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30p
Scallops with pea purée
25p
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25p
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45p
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Classic Zabaglione
15 dk
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30p
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40 min
Seafood Risotto
40p