Compatibele versies
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets, boneless, skin on
- ground black pepper, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3793 kJ / 907 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 66 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 752 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 dk
Haddock, Leek and Stilton Pies
1sa 30 dk
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1sa 30 dk
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 dk
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 dk
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1sa
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa