![Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/87c8c42b-56ab-40c9-9ff1-36871f2b4e52/Derivates/df5d8e47-3d3d-4e92-81f2-bccc02db1b71.jpg)
Compatibele versies
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets, boneless, skin on
- ground black pepper, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3793 kJ / 907 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 66 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 752 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1u.
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1u.
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Prawn Saganaki
35 Min