Compatibele versies
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter, diced, plus 1 tsp
- 100 g double cream
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1400 g water
- 3 lemons, freshly squeezed juice only (see tip)
- 1 cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)
- 4 slices pancetta
- 2 tsp olive oil
- 2 hake fillets, boneless, skin on
- ground black pepper, to taste
- 150 g fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3793 kJ / 907 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 66 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 752 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Parsnip Soup
30min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 menit
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 menit
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1j 15 menit
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Prawn and Chorizo Paella
45min