
Apparaten en Accessoires
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 30min
2 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter diced, plus 1 tsp40 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
water1400 g
-
lemons freshly squeezed juice only (see tip)3
-
cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)1
-
pancetta4 slices
-
olive oil2 tsp
-
hake fillets boneless, skin on2
-
ground black pepper to taste
-
fresh baby spinach150 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
907 kcal /
3793 kJ
Eiwitten
58 g
Vetten
66 g
Koolhydraten
26 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
32 g
Natrium
752 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Calendar 2022
12 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland