Compatibele versies
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Porcini Parmesan Stuffing
- 25 g dried porcini mushrooms
- 250 g boiling water
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g bread, torn in pieces
- 3 sprigs fresh parsley leaves
- 2 sprigs fresh rosemary leaves
- 100 g chestnut mushrooms, halved
- 70 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Fillet of Beef
- 1100 - 1200 g beef fillet
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp unsalted butter
Red Wine Gravy
- 150 g red wine
- 150 g redcurrant jelly
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1819.9 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 585.1 mg
Alternatieve recepten
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14h 50min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1sa 10 dk
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2sa
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1sa 10 dk
Peppercorn Sauce
30 min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 Std. 15 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1sa 20 dk