![Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/53C86E5C-84CC-4974-BAC8-6031DEF713F5/Derivates/f9b7d7ff-d3ea-47e3-abb8-f85d4b60fb6a.jpg)
Compatibele versies
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Porcini Parmesan Stuffing
- 25 g dried porcini mushrooms
- 250 g boiling water
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g bread, torn in pieces
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 100 g chestnut mushrooms, halved
- 70 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
Fillet of Beef
- 1100 - 1200 g beef fillet
- 2 Tbsp olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp unsalted butter
Red Wine Gravy
- 150 g red wine
- 150 g redcurrant jelly
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp cornflour, mixed with 1 Tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2118 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 653 mg
Alternatieve recepten
Dauphinoise Potatoes
50 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Mulled Wine
30 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Honey Parmesan Parsnips
50 Min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14ωρ. 30 λεπτ.
Marmalade-glazed Ham
1h 50min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min