Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised Onions
- 45 g unsalted butter, diced
- 300 g red onions, thinly sliced (5 mm)
- 30 g light brown sugar
- 20 g balsamic vinegar
Assembly
- 3 sheet filo pastry
- 60 g soft goat's cheese, cut in small pieces (1 cm)
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 194 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 Std. 5 Min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Seriously Seedy Crackers
30min
Pear Paste
10 Std.
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1j
Bacon and Cranberry Jam
40min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 menit
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min