Apparaten en Accessoires
Soubise Sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
600 g
Ingrediënten
-
vegetable oil20 g
-
onions cut in wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
boiling water300 g
-
single cream (approx. 18 % fat)20 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 600 g
Natrium
1823 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
2826 kJ /
674 kcal
Vetten
54 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
28 g
Koolhydraten
40 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thicken Mode
17 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Caramel Custard
1u.
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Béchamel Sauce
15min
Shallot Tarte Tatin
2u.
Béchamel Sauce
15min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1u. 30min
Rhubarb and Ginger Tart
1u. 45min
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45min
Pouring Custard
15min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Soubise sauce
30min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min