![Soubise Sauce Soubise Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35771288-46ab-4c14-9306-99914fe53f24/Derivates/a0d5c445-3989-4c73-b586-9bf9dc89c857.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vegetable oil
- 300 g onions, cut in wedges
- 30 g unsalted butter
-
½
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp chicken stock paste, homemade - 300 g boiling water
- 20 g single cream (approx. 18 % fat)
- 30 g plain flour
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 2826 kJ / 674 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1823 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Puff Pastry
1 Std. 20 Min
Choron Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 godz. 5 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Lamb Kebobs
3h
Chicken Stock Paste
45 Min
Mayonnaise
5min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Butter
5min