Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rapeseed oil
- 10 - 15 g fresh dill, leaves only, to taste
- 20 - 30 g caster sugar, to taste
- 20 g white wine vinegar
- 20 g lemon juice
- 25 g Dijon mustard or other medium hot mustard
- 30 g sweet mustard
- 1 egg yolk, from medium egg
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 10 g
- Calorieën
- 238.9 kJ / 57.1 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 41.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Béchamel Sauce
15min
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 godz. 15 min
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15min
Caramel Parfait
7h
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Béarnaise Sauce
15min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min