Apparaten en Accessoires
Mustard Dill Sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 15min
350 g
Ingrediënten
-
rapeseed oil200 g
-
fresh dill leaves only, to taste10 - 15 g
-
caster sugar to taste20 - 30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard or other medium hot mustard25 g
-
sweet mustard30 g
-
egg yolk from medium egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 g
Natrium
41.5 mg
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
238.9 kJ /
57.1 kcal
Vetten
5.8 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
1.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Coleslaw
10min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2u. 10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1u. 10min
Creamy Vanilla Ice Cream
10u. 30min
Mustard-dill sauce
2u. 15min
Panna Cotta
6u. 15min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1u. 55min
Chocolate Mousse
3u. 20min
Bordelaise Sauce
55min
Taramasalata
15min