Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringue
- 300 g golden caster sugar
- 6 large eggs, separated
- 1 tsp red wine vinegar
- 3 Tbsp cocoa powder, sifted
Crème Pâtissière
- 100 g dark chocolate, small pieces or callets
- 2 Tbsp plain flour
- 2 Tbsp cocoa powder
- 100 g golden caster sugar
- 200 g whole milk
- 300 g double cream
- 2 large eggs
- 1 tsp vanilla extract
Assembly
- mini chocolate eggs, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2567 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 35.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pink and White Macarons
1h 30min
Chocolate Macarons
25 Std. 30 Min
Meringue Ghosts
12h 25min
Bagels with Bacon Jam and Egg
3 godz. 20 min
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1 Std.
Raspberry and Lime Mousse
5 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3h 45min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Chocolate Lava Cookies
1h 40 min