Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meringue
- 300 g golden caster sugar
- 6 large eggs, separated
- 1 tsp red wine vinegar
- 3 Tbsp cocoa powder, sifted
Crème Pâtissière
- 100 g dark chocolate, small pieces or callets
- 2 Tbsp plain flour
- 2 Tbsp cocoa powder
- 100 g golden caster sugar
- 200 g whole milk
- 300 g double cream
- 2 large eggs
- 1 tsp vanilla extract
Assembly
- mini chocolate eggs, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2567 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 35.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40min
Chocolate mousse
3h 20 min
Honeycomb
1h 30min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Chocolate Mousse Ice Cream
3h
Chocolate Ice Cream
12h
Chocolate Mousse
3h 20 min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1h
Chocolate Sauce
5min
Peach Pavlova
5hod. 30min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40min