Apparaten en Accessoires
Rhubarb and Ginger Tart
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 45min
8 portions
Ingrediënten
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
74.4 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Vetten
18.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
11.3 g
Koolhydraten
62.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Raspberry and Vanilla Éclairs
2u.
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Ginger Cordial
2u.
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12u.
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1u.
Chocolate Yoghurt
8u. 10min
Gooseberry Curd
1u.
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9u. 15min
Chocolate Beetroot Muffins
30min
Soubise Sauce
30min
Spiced Beef Rolls
3u. 10min