Apparaten en Accessoires
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
Voorbereiding 30min
Totaal 3u. 15min
12 slices
Ingrediënten
Hazelnut Meringue
-
sunflower oil for greasing
-
caster sugar250 g
-
egg whites (approx. 5 large egg whites)230 g
-
cream of tartar1 tsp
-
hazelnuts, with skin150 g
Filling
-
toffees (e.g. Werthers)75 g
-
banana (approx. 120 g)1
-
whipping cream chilled100 g
Topping
-
dark chocolate (50% cocoa solids) cut in small pieces100 g
-
cream, min. 30% fat80 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Cake Assembly
-
dark chocolate one piece50 g
-
hazelnuts, blanched roasted35 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Eiwitten
6 g
Calorieën
1461 kJ /
349 kcal
Vetten
21 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Layer Cakes
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolate Macarons
25 Std. 30 Min
Seville Orange Sorbet
3 Std. 25 Min
Meatloaf
1 Std. 30 Min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2 Std.
Orange curry dressing
10 Min
Rainbow Choux Buns
1 Std. 25 Min
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Limoncello Tarts
3 Std. 15 Min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35 Min
Sultana and Cranberry Rolls
14 Std. 25 Min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3 Std. 5 Min