Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coconut Sponge
- 100 g coconut oil
- 100 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 180 g caster sugar
- 300 g self-raising flour
- 40 g desiccated coconut
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 4 large eggs
Coconut Buttercream Icing
- 100 g unsalted butter, soft
- 100 g coconut cream
- 400 g icing sugar
Assembly and Garnish
- 250 g raspberry jam
- 150 g fresh raspberries, for garnish
-
2
Tbsp flaked coconut, lightly toasted, for garnishing
of 2 Tbsp desiccated coconut, lightly toasted, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2588 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 83.4 g
- Vetten
- 29.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Fudge Cake
1h
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Baked Doughnuts
1h
Chocolate Cherry Muffins
1h 45min
Decadent Dark Chocolate Brownies
1h 55min
Tropical Fruit Orange Cake
2ωρ. 40 λεπτ.
Triple Chocolate Layer Cake
2 godz. 30 min
Cake in a Jar
35min
Coconut Cake
1h 20min
Apricot Raspberry Cheesecake
5h 30min
Carrot Cake
2 godz. 30 min
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1h 15min