Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coconut Sponge
- 100 g coconut oil
- 100 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 180 g caster sugar
- 300 g self-raising flour
- 40 g desiccated coconut
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 4 large eggs
Coconut Buttercream Icing
- 100 g unsalted butter, soft
- 100 g coconut cream
- 400 g icing sugar
Assembly and Garnish
- 250 g raspberry jam
- 150 g fresh raspberries, for garnish
-
2
Tbsp flaked coconut, lightly toasted, for garnishing
of 2 Tbsp desiccated coconut, lightly toasted, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2588 kJ / 619 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 83.4 g
- Vetten
- 29.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
11 godz.
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Brownies
50min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5h
Carrot Cake Cupcakes
1h 20min
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3 Std. 50 Min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6u. 20min
Baked Doughnuts
1h
Milk Chocolate and Banana Cake
3u. 35min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Carrot Cake
2h 30min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min