![Berries and Cream Layer Cake Berries and Cream Layer Cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/63006A41-8C41-4670-AD38-737E02AE222F/Derivates/D5D06711-F077-49A0-8725-C3F46550892A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge Cakes
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 8 medium eggs
- 250 g caster sugar
- 250 g self-raising flour
- 2 pinches fine sea salt
Filling and Topping
- 600 g cream, min. 30% fat, chilled (whipping or double)
- 10 g caster sugar
- 200 g fresh strawberries
- 120 g fresh raspberries
- 1 Tbsp icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45 min
Pickled Grated Carrots (TM5)
Geen beoordelingen
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3h
Rainbow Choux Buns
1h 25min
American-style Pancakes
40 min
Sponge Cake
1h 50min
Vanilla Ice Cream
12h
Fruit Ice Cream
5 min
Cake Pops
2h
Soya Brigadeiro
25 Min
Pear and Chocolate Milkshake
5 min
Gingerbread People
1h 30min