Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 170 g unsalted butter, cold, diced
- 220 g plain flour
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk, from medium egg
- 45 g water, cold
Filling
- 1 lemon, thin peelings of half and juice for glaze (approx. 25 g)
- 80 g granulated sugar
- 600 g cooking apples (e.g. Bramley), peeled, cored, quartered
Apple Rose
- 4 red apples, cored, halved, thinly sliced (1 mm) (approx. 520 g)
- 15 g lemon juice (approx. half a lemon)
- 20 g granulated sugar
- 300 g water
Glaze
- 60 g apricot jam
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1382 kJ / 330.3 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 23 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream cheese spread with radishes
5 menit
Easter Cream Pastries
1j 15 menit
Vegan Supreme Pizza
9h 40min
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3h 10min
Chocolate Pudding
6 godz. 30 min
Mississippi Mud Pie
2h 20min
Apple tart
1j
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Normandy Apple Flan
1h 25min
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min