Apparaten en Accessoires
Béarnaise Sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 15min
380 g
Ingrediënten
-
shallots halved50 g
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)1 Tbsp
-
unsalted butter diced200 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 380 g
Natrium
1939.2 mg
Eiwitten
12.1 g
Calorieën
7082.7 kJ /
1692.8 kcal
Vetten
176.7 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
108 g
Koolhydraten
12.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Béarnaise sauce
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Pommes Dauphine
2 godz. 10 min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Béarnaise sauce
15 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min