![Potato and Vegetable Purée Potato and Vegetable Purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E1B4DC1C-1218-44A0-A122-EA1D46D7341B/Derivates/7FC1F509-0F5F-4F82-94C0-28F86C3B528C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g vegetables (e.g. carrots, celeriac, peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)
- 600 g floury potatoes, peeled, cut in slices (0.5 cm)
- 1 - 1 ¼ tsp salt, to taste
- 250 g milk
- 30 g butter
- 1 pinch ground nutmeg (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1099 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Chocolate Custard
1 godz. 20 min
Pumpkin Soup
35 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Rice pudding
1 Std.
Baked spinach and eggs
35 Min
Berry mousse
4óra 50p
Apple sauce
20 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Tomato Rice
30 Min
Vegetable-potato-meat purée
35 Min