Apparaten en Accessoires
Butternut Squash and Ginger Soup
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetable oil15 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
butternut squash cut in pieces (2 cm) (see tip)395 g
-
floury potato (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
raw cashew nuts60 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water adjust to desired consistency (see tip)700 - 750 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
697 kJ /
166 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
12 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Then. Now. Always.
50 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Creamy Pea Soup
40 Min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Vegetable Soup
35 Min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 Min
Curried Butternut Cream Soup
35 Min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min