![Butternut Squash and Ginger Soup Butternut Squash and Ginger Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CC8DB0FC-6A46-4A3E-A359-EB870765CC09/Derivates/CC418FD6-AF77-4CF3-BBCD-A4F8CB465A09.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g vegetable oil
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 395 g butternut squash, cut in pieces (2 cm) (see tip)
- 100 g floury potato (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g raw cashew nuts
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground white pepper
- 700 - 750 g water, adjust to desired consistency (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 697 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Vegetable Soup
35 Min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 Std.
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Curried Butternut Cream Soup
35 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min
Best Basic Houmous
5 Min