Apparaten en Accessoires
Hazelnut Bavarian
Voorbereiding 15min
Totaal 6u. 25min
8 portions
Ingrediënten
-
gelatine leaves platinum strength4
-
hazelnuts toasted100 g
-
whipping cream chilled500 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
1 Tbsp rumwater1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1629 kJ /
388 kcal
Vetten
33.3 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
17.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ITALIAN CUISINE
7 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Panna Cotta
6u. 15min
Deconstructed Lemon Tarts
30min
Chocolate Meringue Stack
7u. 30min
Crème Pâtissière
15min
Profiteroles
2u. 15min
Meringue Ghosts
12u. 25min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1u. 55min
Choux Pastry
2u.
Chocolate Macarons
25u. 30min
Crème Pâtissière
15min
Paris Brest
6u. 40min
Chocolate Soufflé with Orange
45min