Apparaten en Accessoires
Hazelnut Bavarian
Voorbereiding 15min
Totaal 6u. 25min
8 portions
Ingrediënten
-
gelatine leaves platinum strength4
-
hazelnuts toasted100 g
-
whipping cream chilled500 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
1 Tbsp rumwater1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1629 kJ /
388 kcal
Vetten
33.3 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
17.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ITALIAN CUISINE
7 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sherry Panettone
5h 15min
Passion Fruit Soufflé
35min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Brioche
5h
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Crème Pâtissière
15min
Chocolate Meringue Stack
7h 30min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3h 40min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min