Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 220 g plain flour
- 150 g unsalted butter, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk, from medium egg
- 50 g icing sugar (see tip)
Filling
- 170 g blanched almonds
- 170 g unsalted butter, diced
- 170 g golden caster sugar
- 4 large eggs
- 1 tsp almond extract
- 400 g fruit mincemeat
- 20 g flaked almonds
- 1 tsp icing sugar, for decorating
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2402 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 55.9 g
- Vetten
- 35.4 g
Alternatieve recepten
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1h
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Seedy Marmalade Flapjacks
40min
Gooseberry Curd
1h
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Bakewell Tart
1h 50 min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min