Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g smoked salmon, sliced
- 120 g boiling water
- 2 ½ tsp gelatine powder (1 x 12 g sachet)
- 500 g cream cheese
- 2 ½ lemons, finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving
- 2 Tbsp fresh chives, finely chopped
- 3 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
- 5 pinches ground black pepper
- 2 ripe avocados, cut in pieces (approx. 240 g)
- 1 pinch garlic powder
- 100 g hot smoked salmon, flaked
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1409 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 937 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 godz. 30 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min