Layered Salmon and Avocado Terrine
TM5 TM6

Layered Salmon and Avocado Terrine

4.8 (36 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g smoked salmon, sliced
  • 120 g boiling water
  • 2 ½ tsp gelatine powder (1 x 12 g sachet)
  • 500 g cream cheese
  • 2 ½ lemons, finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving
  • 2 Tbsp fresh chives, finely chopped
  • 3 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
  • 5 pinches ground black pepper
  • 2 ripe avocados, cut in pieces (approx. 240 g)
  • 1 pinch garlic powder
  • 100 g hot smoked salmon, flaked

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1409 kJ / 340 kcal
Eiwitten
20 g
Koolhydraten
3 g
Vetten
27 g
Verzadigd vet
13 g
Natrium
937 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten