Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g smoked salmon, sliced
- 120 g boiling water
- 2 ½ tsp gelatine powder (1 x 12 g sachet)
- 500 g cream cheese
- 2 ½ lemons, finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving
- 2 Tbsp fresh chives, finely chopped
- 3 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
- 5 pinches ground black pepper
- 2 ripe avocados, cut in pieces (approx. 240 g)
- 1 pinch garlic powder
- 100 g hot smoked salmon, flaked
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1409 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 937 mg
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1j 10 menit
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1j
Salmon and Courgette en Croute
1j
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min