Compatibele versies
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 Tbsp coriander seeds
- 200 g boiling water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 tsp coarse sea salt
- 4 Tbsp dark muscovado sugar
- 1500 - 2000 g whole duck, skin on
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
- 80 g red wine vinegar
Cauliflower Potato Purée
- 400 g cauliflower, cut in florets
- 600 g floury potatoes, peeled, diced (1-2 cm)
- 250 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3617 kJ / 864 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Monkfish and prawn soup
1h
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min