
Apparaten en Accessoires
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Voorbereiding 50min
Totaal 2u.
4 portions
Ingrediënten
Duck with Plums
-
star anise1
-
coriander seeds2 Tbsp
-
boiling water200 g
-
chicken stock paste, homemade½ tsp
-
coarse sea salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 Tbsp
-
whole duck skin on1500 - 2000 g
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
-
red wine vinegar80 g
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower cut in florets400 g
-
floury potatoes peeled, diced (1-2 cm)600 g
-
milk250 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (optioneel)1 pinch
Voeding per 1 portion
Calorieën
864 kcal /
3617 kJ
Eiwitten
54 g
Vetten
51 g
Koolhydraten
41 g
Vezels
6.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Cooking On Point
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland