Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée

Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée

4.2 14 beoordelingen
Voorbereiding 50min
Totaal 2u.
4 portions

Ingrediënten

Duck with Plums
  • star anise
    1
  • coriander seeds
    2 Tbsp
  • boiling water
    200 g
  • chicken stock paste, homemade
    ½ tsp
    ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • coarse sea salt
    2 tsp
  • dark muscovado sugar
    4 Tbsp
  • whole duck skin on
    1500 - 2000 g
  • plums halved, pitted
    8
  • fresh bay leaves
    3
  • red wine vinegar
    80 g
Cauliflower Potato Purée
  • cauliflower cut in florets
    400 g
  • floury potatoes peeled, diced (1-2 cm)
    600 g
  • milk
    250 g
  • unsalted butter diced
    30 g
  • fine sea salt to taste
    1 - 1 ¼ tsp
  • ground nutmeg (optioneel)
    1 pinch

Voeding per 1 portion

Calorieën 864 kcal / 3617 kJ
Eiwitten 54 g
Vetten 51 g
Koolhydraten 41 g
Vezels 6.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...