Compatibele versies
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 Tbsp coriander seeds
- 200 g boiling water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 tsp coarse sea salt
- 4 Tbsp dark muscovado sugar
- 1500 - 2000 g whole duck, skin on
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
- 80 g red wine vinegar
Cauliflower Potato Purée
- 400 g cauliflower, cut in florets
- 600 g floury potatoes, peeled, diced (1-2 cm)
- 250 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3617 kJ / 864 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 λεπτ.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1ωρ. 10 λεπτ.
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1ωρ.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 Std. 35 Min
Sicilian Salad
30 λεπτ.
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5ωρ. 30 λεπτ.
Savoury Crayfish Éclairs
1ωρ. 20 λεπτ.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min