Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée

Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée

4.7 9 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 55min
2 portions

Ingrediënten

  • unsalted butter
    60 g
  • pears Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
    100 g
  • shallots halved
    50 g
  • fine sea salt
    2 ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    2 pinch
  • pork fillet
    500 g
  • water
    1000 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • floury potatoes cut in small pieces (1-2 cm)
    250 g
  • celeriac cut in small pieces (1-2 cm)
    250 g
  • double cream
    100 g
  • ground nutmeg
    1 pinch

Voeding per 1 portion

Calorieën 868 kcal / 3631.5 kJ
Eiwitten 62 g
Vetten 55 g
Koolhydraten 32 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...