Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g unsalted butter
- 100 g pears, Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
- 50 g shallots, halved
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper, or to taste
- 500 g pork fillet
- 1000 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 250 g floury potatoes, cut in small pieces (1-2 cm)
- 250 g celeriac, cut in small pieces (1-2 cm)
- 100 g double cream
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3631.5 kJ / 868 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Emmental Gougères
50min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Sautéed Pork with Cider
55min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min