
Apparaten en Accessoires
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Voorbereiding 10min
Totaal 55min
2 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter60 g
-
pears Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)100 g
-
shallots halved50 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinch
-
pork fillet500 g
-
water1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
floury potatoes cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
celeriac cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
double cream100 g
-
ground nutmeg1 pinch
Voeding per 1 portion
Calorieën
868 kcal /
3631.5 kJ
Eiwitten
62 g
Vetten
55 g
Koolhydraten
32 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Table for Two
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland