Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g unsalted butter
- 100 g pears, Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
- 50 g shallots, halved
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper, or to taste
- 500 g pork fillet
- 1000 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 250 g floury potatoes, cut in small pieces (1-2 cm)
- 250 g celeriac, cut in small pieces (1-2 cm)
- 100 g double cream
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3631.5 kJ / 868 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Coulibiac
2 godz. 15 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Sweet and Sour Peppers
40 Min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 godz. 35 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min