Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 shallots, halved (approx. 30 g)
- 5 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
-
1
tsp cognac
of 1 tsp brandy, French - 1 tsp pink peppercorns
- 300 g sour cream
- unsalted butter, for greasing
- 400 g raw prawns, peeled
- 3 pinches fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp fresh chives, chopped
- 2 egg yolks, from large eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 16.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seafood Risotto
40min
Ham and Mustard Toasts
3 Std.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Veracruz Fish
30min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min