Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon Chive Vinaigrette
- 60 g extra virgin olive oil
- 40 g freshly squeezed lemon juice
- 3 - 4 fresh chives, chopped (5 mm)
- 1 Tbsp white wine vinegar
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 pinch caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
Avocado Cream
- 2 ripe avocados (approx. 330 g), cut in pieces (2 cm)
- 50 g mayonnaise
- 50 g crème fraîche
- 40 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- 150 g mixed salad leaves
- 200 g smoked salmon
- 220 g cooked, peeled prawns, large
- 1 Tbsp fresh chives, chopped (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1445.4 kJ / 345.5 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 29.9 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 595.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 menit
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1j
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Brodet (Fish stew)
1j 15 menit
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min