Compatibele versies
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 80 g frozen spinach, defrosted and drained
- 80 g ricotta cheese
- 50 g toasted pine nuts
- 4 chicken breast fillets, butterflied (see tip)
- 8 slices prosciutto
- 125 g mozzarella, sliced
- 600 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1149 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 14.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30 Min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min