Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion, halved (approx. 80 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if desired
- 30 g olive oil
- 600 g peppers, deseeded, cut in strips (1 cm)
- 30 g tomato purée
- 100 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp balsamic vinegar
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- 1 pinch sugar
-
30
g crème fraîche
of 30 g cream - 80 g salami, cut in strips (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 926 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mashed Potatoes
45 min
Tomato Rice
30 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Pasta Salad with Salami
25min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Scotch Broth
1 godz.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min