Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 onion, halved (approx. 80 g)
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if desired
- 30 g olive oil
- 600 g peppers, deseeded, cut in strips (1 cm)
- 30 g tomato purée
- 100 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp balsamic vinegar
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- 1 pinch sugar
-
30
g crème fraîche
of 30 g cream - 80 g salami, cut in strips (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 926 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette and Feta Risotto
30p
Petits Pois and Pancetta Risotto
30p
Salmon and Asparagus Rice Salad
40p
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45p
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35p
Beef-Ragout with Macaroni
30p
Tomato Rice
30p
Springtime Risotto
55min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2h 15 phút
Red bean chicken and sweet potato stew
45p
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 Std.
Tuna Pasta
30p