Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Duck
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
Blackberry Sauce
- 250 g fresh blackberries
- 30 g caster sugar
Celeriac Mash
- 800 g celeriac, peeled, diced (2 cm)
- 1200 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2107 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Natrium
- 801 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Béarnaise Sauce
20min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Smoked Mackerel Pâté
55min