![Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5697e98a-3bc7-4cc6-a38d-c143ce1b4aca/Derivates/d2f4bc1e-d608-4385-9e95-f8d23be3dc91.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Duck
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
Blackberry Sauce
- 250 g fresh blackberries
- 30 g caster sugar
Celeriac Mash
- 800 g celeriac, peeled, diced (2 cm)
- 1200 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2107 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Natrium
- 801 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min