
Apparaten en Accessoires
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
Duck
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
Blackberry Sauce
-
fresh blackberries250 g
-
caster sugar30 g
Celeriac Mash
-
celeriac peeled, diced (2 cm)800 g
-
water1200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
504 kcal /
2107 kJ
Eiwitten
51 g
Vetten
22 g
Koolhydraten
19 g
Verzadigd vet
10 g
Natrium
801 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Autumn Dinners
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland