Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 g dried porcini mushrooms
- 30 g water
- 100 g fresh portobello mushrooms, roughly cut in pieces
- 50 g unsalted butter, cold, diced
- 60 g shallots, halved
- 120 g dry white wine
-
½
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp chicken stock paste, homemade - 200 g boiling water
- 125 g single cream (approx. 18 % fat)
- 25 g plain flour
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 3309 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 49 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 1636 mg
Alternatieve recepten
Creamy tomato soup
30min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Cauliflower Cheese
50min
Creamy Mushrooms
35min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Cauliflower cheese
55min
Dauphinoise Potatoes
50min