Mushroom and White Wine Cream Sauce

Mushroom and White Wine Cream Sauce

4.7 72 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
300 g

Ingrediënten

  • dried porcini mushrooms
    12 g
  • water
    30 g
  • fresh portobello mushrooms roughly cut in pieces
    100 g
  • unsalted butter cold, diced
    50 g
  • shallots halved
    60 g
  • dry white wine
    120 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • boiling water
    200 g
  • single cream (approx. 18 % fat)
    125 g
  • plain flour
    25 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • fine sea salt to taste

Voeding per 300 g

Calorieën 789 kcal / 3309 kJ
Eiwitten 13 g
Vetten 62 g
Koolhydraten 27 g
Vezels 10.3 g
Verzadigd vet 49 g
Natrium 1636 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...