Mushroom and White Wine Cream Sauce
TM6

Mushroom and White Wine Cream Sauce

4.7 (70 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 12 g dried porcini mushrooms
  • 30 g water
  • 100 g fresh portobello mushrooms, roughly cut in pieces
  • 50 g unsalted butter, cold, diced
  • 60 g shallots, halved
  • 120 g dry white wine
  • ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    of ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • 200 g boiling water
  • 125 g single cream (approx. 18 % fat)
  • 25 g plain flour
  • ¼ - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • fine sea salt, to taste

Voeding
per 300 g
Calorieën
3309 kJ / 789 kcal
Eiwitten
13 g
Koolhydraten
27 g
Vetten
62 g
Verzadigd vet
49 g
Vezels
10.3 g
Natrium
1636 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten