Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g red onions, cut in wedges
- 150 g carrots, sliced (5 mm)
- 70 g celery stalk, sliced (5 mm)
- 80 g red wine
- 4 pork cheeks (approx. 150 g each)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh rosemary leaves
- 1300 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2505 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 89 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Slow Cooked Oxtail
8h 20min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Salmon Soufflé
1 Std.
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Pulled Pork Buns
6 Std. 20 Min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min