![Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/04043ffc-5fde-46e3-a5bd-97baa6bb41ef/Derivates/f5ee57c1-7d1b-4d74-a4cd-ec36fed18458.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g red onions, cut in wedges
- 150 g carrots, sliced (5 mm)
- 70 g celery stalk, sliced (5 mm)
- 80 g red wine
- 4 pork cheeks (approx. 150 g each)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh rosemary leaves
- 1300 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2505 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 89 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25 min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 Std.
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Browned Pork Cubes
15 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Peking Chicken
45min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40p