Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine

Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine

4.1 10 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 8u. 45min
4 portions

Ingrediënten

  • olive oil
    20 g
  • red onions cut in wedges
    200 g
  • carrots sliced (5 mm)
    150 g
  • celery stalk sliced (5 mm)
    70 g
  • red wine
    80 g
  • pork cheeks (approx. 150 g each)
    4
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh rosemary leaves
    2 tsp
  • water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1300 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder

Voeding per 1 portion

Calorieën 598 kcal / 2505 kJ
Eiwitten 33 g
Vetten 48 g
Koolhydraten 5 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 19 g
Natrium 89 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...