
Apparaten en Accessoires
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
Voorbereiding 15min
Totaal 8u. 45min
4 portions
Ingrediënten
-
olive oil20 g
-
red onions cut in wedges200 g
-
carrots sliced (5 mm)150 g
-
celery stalk sliced (5 mm)70 g
-
red wine80 g
-
pork cheeks (approx. 150 g each)4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh rosemary leaves2 tsp
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1300 g
-
lemon juice (see tip)30 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
598 kcal /
2505 kJ
Eiwitten
33 g
Vetten
48 g
Koolhydraten
5 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
19 g
Natrium
89 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sous-vide with Blade Cover
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland