Thermomix® mesbeschermer nodig

Om dit recept te bereiden heb je de Thermomix® mesbeschermer nodig Meer informatie

Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
TM6

Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine

4.1 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g olive oil
  • 200 g red onions, cut in wedges
  • 150 g carrots, sliced (5 mm)
  • 70 g celery stalk, sliced (5 mm)
  • 80 g red wine
  • 4 pork cheeks (approx. 150 g each)
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp fresh rosemary leaves
  • 1300 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
  • 30 g lemon juice (see tip)
    of 1 tsp ascorbic acid powder

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2505 kJ / 598 kcal
Eiwitten
33 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
48 g
Verzadigd vet
19 g
Vezels
2.4 g
Natrium
89 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten