Apparaten en Accessoires
Caramelised Onions (400-500 g)
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
1 portion
Ingrediënten
-
20 g oilolive oil20 g
-
400 - 500 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm)onions cut in wedges or sliced (1 cm)400 - 500 g
-
water30 g
-
fine sea salt2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
428 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1264 kJ /
302 kcal
Vetten
21 g
Vezels
8.1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
22 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
High Temp. Basics - Alliums
13 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min
Caramelised Onions (200 g)
40min
Browned Onions (200 g)
25min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min