Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g olive oil
of 20 g oil -
400 - 500
g onions, cut in wedges or sliced (1 cm)
of 400 - 500 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm) - 30 g water
- 2 pinches fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 428 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Browned Shallots (350 g)
25min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Browned Onions (200 g)
25min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min