Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g olive oil
of 20 g oil -
200
g onions, cut in wedges or sliced (1 cm)
of 200 g red onions, cut in wedges or sliced (1 cm) - 20 g water
- 2 pinches fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 972 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 406 mg
Alternatieve recepten
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Sautéed Onions (300 g)
20 Min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Browned Onions (200 g)
25 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 Min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 Min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min