Apparaten en Accessoires
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
Voorbereiding 35min
Totaal 2u. 45min
12 slices
Ingrediënten
Beetroot Swiss Rolls
-
cooked beetroot quartered300 g
-
medium eggs separated6
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
semolina for sprinkling
Filling
-
cream cheese200 g
-
crème fraîche50 g
-
lemon finely grated zest and 15 g juice1
-
fresh chives finely chopped10
-
smoked salmon sliced200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Natrium
387 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
579 kJ /
139 kcal
Vetten
10 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1u. 50min
Coulibiac
2u. 15min
White Chocolate and Raspberry Cheesecake
6u. 30min
Mushroom Pâté
1u. 30min
Lemon Tiramisu
6u. 25min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3u.
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3u. 35min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6u.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3u. 20min