Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Swiss Rolls
- 300 g cooked beetroot, quartered
- 6 medium eggs, separated
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- semolina, for sprinkling
Filling
- 200 g cream cheese
- 50 g crème fraîche
- 1 lemon, finely grated zest and 15 g juice
- 10 fresh chives, finely chopped
- 200 g smoked salmon, sliced
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 579 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 387 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Mulled Wine Bellini
2h 40min
Mushroom Pâté
1h 30min
Arbroath Smokie Soup
40min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 godz. 15 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 min
Creamy Courgette Soup
35 menit
Coffee Semifreddo
6óra 30p
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h
Pecan and Cranberry Rye Bread
3h