
Apparaten en Accessoires
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
Voorbereiding 35min
Totaal 2u. 45min
12 slices
Ingrediënten
Beetroot Swiss Rolls
-
cooked beetroot quartered300 g
-
medium eggs separated6
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
semolina for sprinkling
Filling
-
cream cheese200 g
-
crème fraîche50 g
-
lemon finely grated zest and 15 g juice1
-
fresh chives finely chopped10
-
smoked salmon sliced200 g
Voeding per 1 slice
Calorieën
139 kcal /
579 kJ
Eiwitten
9 g
Vetten
10 g
Koolhydraten
3 g
Verzadigd vet
5 g
Natrium
387 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland