Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Swiss Rolls
- 300 g cooked beetroot, quartered
- 6 medium eggs, separated
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- semolina, for sprinkling
Filling
- 200 g cream cheese
- 50 g crème fraîche
- 1 lemon, finely grated zest and 15 g juice
- 10 fresh chives, finely chopped
- 200 g smoked salmon, sliced
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 579 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 387 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20 min
Onion Soup
1h
Spiced Pear Jam and Chorizo
1h 35min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Savoury Stilton Cheesecake
11h 40 min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1h 10min
Provençal tart
1h 15min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min