Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 1200 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in batons (5 cm x 1 cm)
- 150 g onions, quartered
- 300 g double cream
- 80 g anchovy fillets, in oil
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1526 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Natrium
- 524 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 dk
Lemon Tiramisu
6 godz. 25 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Middle Eastern Aubergine Pies
2h
Spicy Cornbread Gratin
Geen beoordelingen
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Brodet (Fish stew)
1j 15 menit
Vanilla Cream Gugelhupf
1 godz. 20 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Garlic Potatoes with Caraway
1j
Mediterranean Chicken Pie
50 Min