Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 1200 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in batons (5 cm x 1 cm)
- 150 g onions, quartered
- 300 g double cream
- 80 g anchovy fillets, in oil
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1526 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Natrium
- 524 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato Base Pizza
1 Std. 5 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5h
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3h
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Seafood Korma
40 min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Chicken Pastilla
1 godz. 25 min