Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pangrattato
- 3 garlic cloves
- 100 g wholemeal bread, torn in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 50 g walnuts
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary, needles only, to taste
- 1 pinch dried chilli flakes (optioneel)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp olive oil
Cheese Sauce
- 200 g cheese, mixed types, (e.g. Cheddar, Brie, Stilton), cut in pieces (2 cm)
- 40 g unsalted butter, diced
- 40 g plain flour
- 500 g milk
- ¼ tsp ground black pepper
- water, for cooking pasta
- 2 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 ½ tsp garlic powder
Assembly
- 300 g dried spaghetti
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3604 kJ / 861 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 Std.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Dauphinoise Potatoes
50 Min