Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry Bases
- 25 g unsalted butter, diced
- 50 g filo pastry, shredded (see tip)
- 1 Tbsp caster sugar
Cheesecake Cream
- 160 g cream cheese
- 160 g double cream (extra thick - see tip)
- 40 g icing sugar
- 40 g honey, thick
- 50 g feta cheese, smooth, crumbled
- 1 tsp vanilla extract
Honey Syrup
- 50 g runny honey
- 50 g water
Assembly
- fresh oregano leaves (optioneel)
- 2 Tbsp roasted almonds, roughly chopped
- 100 g seasonal fruit (e.g. raspberries, blueberries, apricots)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2375 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 41.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Persian Love Cake
1u. 15min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Spiced Apple Pie (TM5)
Geen beoordelingen
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Blueberry and Lemon Spumble
1h 35min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 Std. 40 Min
Polenta Cake
1h
Orange Sponge
2 Std.
Normandy Apple Flan
1h 25 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1u. 15min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 Std. 10 Min