Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry Bases
- 25 g unsalted butter, diced
- 50 g filo pastry, shredded (see tip)
- 1 Tbsp caster sugar
Cheesecake Cream
- 160 g cream cheese
- 160 g double cream (extra thick - see tip)
- 40 g icing sugar
- 40 g honey, thick
- 50 g feta cheese, smooth, crumbled
- 1 tsp vanilla extract
Honey Syrup
- 50 g runny honey
- 50 g water
Assembly
- fresh oregano leaves (optioneel)
- 2 Tbsp roasted almonds, roughly chopped
- 100 g seasonal fruit (e.g. raspberries, blueberries, apricots)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2375 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 41.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Pissaladière
1h 30min
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3h 10min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Baked spinach and eggs
35 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.