Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basil Pasta Dough
- 30 g fresh basil leaves
- 3 large eggs
- 330 g 00 flour
- 1 Tbsp olive oil
- 1 tsp fine sea salt
Ravioli Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g bread
- 25 g unsalted butter, diced
- 120 g onions, quartered
- 100 g asparagus, woody ends discarded
- 30 g large raw prawns, peeled, deveined
- 1 egg yolk
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 00 flour, for dusting
Cooking
- water, for cooking pasta
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2320.4 kJ / 554.6 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1280.4 mg
Alternatieve recepten
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20 min.
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Duck and Pork Terrine
52h
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1h
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Fresh Pasta Dough
1h
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 Std. 25 Min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35min