Compatibele versies
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tbsp dried fennel seeds
- ½ - 1 Tbsp chilli flakes, to taste
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 5 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves
- 30 g coarse sea salt
- 30 - 60 g white wine, to taste
- 1250 g pork belly, boned, with rind
- 750 g pork loin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 46.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 35.8 g
Alternatieve recepten
Emmental Gougères
50min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30 min
Seafood Rice
1h 15 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30 min
Fresh Pasta Dough
1h
Rustic Bread
2h
Lamb Spezzatino
1h 45min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min