Compatibele versies
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Tbsp dried fennel seeds
- ½ - 1 Tbsp chilli flakes, to taste
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 5 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves
- 30 g coarse sea salt
- 30 - 60 g white wine, to taste
- 1250 g pork belly, boned, with rind
- 750 g pork loin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 46.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 35.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1ωρ. 10 λεπτ.
Steak and Kidney Pudding
5sa
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1sa 20 dk
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 Std.
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1sa 20 dk
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 dk
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1sa 20 dk
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min