Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter Dough
- 80 g milk
-
10
g fresh yeast, crumbled
of 1 tsp dried instant yeast - 1 tsp caster sugar
- 130 g strong white bread flour
- water, warm, for soaking
Dough
- 120 g caster sugar
- 1 lemon, preferably organic, zest only, without white pith
- 1 orange, preferably organic, zest only, without white pith
- 60 g milk
- 70 g unsalted butter, at room temperature, plus extra for greasing
- 2 medium eggs
-
20
g fresh yeast, crumbled
of 2 tsp dried instant yeast - 30 g orange blossom water (see tip)
- 450 g strong white bread flour
- 1 pinch fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- 100 - 150 g mixed candied fruit, to taste
- 30 g flaked almonds
- 50 g caster sugar (moistened with a few drops of water)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 8.03 g
- Koolhydraten
- 50.72 g
- Vetten
- 7.58 g
- Vezels
- 1.87 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Fougasse
5h
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1h 45min
Hot Dogs
35 Min
Hazelnut Strawberry Skillet Cake
55min
Pumpkin Pie
5h
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
2h 55min
Jacket Potato Mice
1h 20 min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35 min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6h
Sultana and Cranberry Rolls
14h 25 min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2h 10min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1h