
Apparaten en Accessoires
Potato and Rosemary Focaccia
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 35min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
extra virgin olive oil for greasing
-
fine sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)250 g
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Voeding per 1 portion
Calorieën
650 kcal /
2719 kJ
Eiwitten
19.3 g
Vetten
19.3 g
Koolhydraten
106.5 g
Vezels
5.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Breads From Around the World
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland