Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

4.0 12 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 35min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    30 g
  • water
    300 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast, crumbled
  • sugar
    1 tsp
    barley malt extract
  • strong white bread flour
    500 g
  • extra virgin olive oil for greasing
  • fine sea salt for sprinkling, to taste
    1 - 2 pinches
  • potatoes peeled, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
    250 g
  • rosemary needles only, to taste
    1 - 2 sprigs

Voeding per 1 portion

Calorieën 650 kcal / 2719 kJ
Eiwitten 19.3 g
Vetten 19.3 g
Koolhydraten 106.5 g
Vezels 5.4 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...