Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's Cheese Flans and Leeks
- butter, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g milk
- 140 g soft goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, sliced (5 mm)
- 50 g red peppers, diced (1 cm)
Yoghurt Sauce
- 60 g soft goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Pommes Dauphine
2sa 10 dk
Salmon Soufflé
1h
Mushroom pie
1 godz. 30 min
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 Min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2sa
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Almond and Matcha Cake
1h 10min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1sa 50 dk
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10h 40min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18u.