Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's Cheese Flans and Leeks
- butter, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g milk
- 140 g soft goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, sliced (5 mm)
- 50 g red peppers, diced (1 cm)
Yoghurt Sauce
- 60 g soft goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Basil pesto
10 min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1j 55 menit
Creamy Tomato Soup
25 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30 min
Amaretti Crème Brulée
4h 30 min
Crusted Pâté (Spain)
10 Std.
Onion soup
1h 10min
Onion Focaccia
3h 20min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min