Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soufflé
- 6 sprigs fresh dill, plus extra to taste
- 1 fresh chilli, deseeded, cut in pieces (optioneel)
- 150 g hot smoked salmon, deboned, skinless, cut in pieces
- 100 g single cream
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 2 pinches fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 1 pinch ground nutmeg
- 4 egg whites, from medium eggs
- 1 pinch cream of tartar
Sauce
- 60 g leeks, white part only, sliced
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g white wine
- ½ fish stock cube (for 0.5 l)
- 150 g water
- 1 Tbsp olive oil
- 600 g fresh salmon fillets, skinless
- 100 g unsalted butter, diced
- ½ lemon, juice only
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice with Duck
1h 5min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Fish and Herb Parcel
35min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Crab Cakes
1h 35min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Mini Laxpuddings
1 Std. 10 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min