Apparaten en Accessoires
Orange Liqueur Zabaglione
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
sugar120 g
-
oranges 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice2
-
orange liqueur (e.g. Grand Marnier)30 g
-
egg yolks from medium eggs6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
27 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
1467 kJ /
350 kcal
Vetten
17 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
37 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thicken Mode
17 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Béarnaise Sauce
20min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2u. 10min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4u. 25min
Béarnaise sauce
15min
Classic Zabaglione
15min
Pea Gazpacho
4u. 15min
Limoncello Tarts
3u. 15min
Hollandaise Sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1u. 15min