Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g sugar
- 2 oranges, 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice
- 30 g orange liqueur (e.g. Grand Marnier)
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1467 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 godz. 25 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Celeriac and Apple Soup
55min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Chicken Liver Parfait
2h 40min