Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g sugar
- 2 oranges, 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice
- 30 g orange liqueur (e.g. Grand Marnier)
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1467 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min.
Champagne Grapefruit Sorbet
8ωρ. 15 λεπτ.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 Std. 25 Min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Hollandaise Sauce
15 Min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h