Apparaten en Accessoires
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 15min
20 slices
Ingrediënten
-
pitted black olives80 g
-
dried figs halved80 g
-
walnut halves60 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
rye flour200 g
-
strong white bread flour450 g
-
water300 g
-
11 g dried instant yeastfresh yeast crumbled42 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
0.2 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
830.3 kJ /
198.5 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
28.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Home Comforts
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Brioche
8 Std.
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 Std. 45 Min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 Min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 Std. 15 Min
Multiseed Bread
2 Std.
Rustic Bread
2 Std.
Spelt Bread
1 Std. 45 Min
Polenta Cake
1 Std.
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2 Std. 30 Min
Crusty Spelt Bread
2 Std. 20 Min
Courgette and Pine Nut Cake
50 Min
Walnut Bread
2 Std. 45 Min