Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g pitted black olives
- 80 g dried figs, halved
- 60 g walnut halves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 200 g rye flour
- 450 g strong white bread flour
- 300 g water
-
42
g fresh yeast, crumbled
of 11 g dried instant yeast - 2 tsp fine sea salt
- 100 g olive oil
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 830.3 kJ / 198.5 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 0.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Rye Bread Rolls- Bürli
12 godz.
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1h 15min
Apple, Pineapple and Lime Yoghurt Drink
8 Std. 20 Min
Carrot Cake with Pecans and Vanilla
12 Std. 55 Min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Rye Flatbreads
2h 10min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Persian Carrot and Coconut Cake
2u. 20min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Walnut Bread
2 godz. 45 min