Apparaten en Accessoires
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 15min
20 slices
Ingrediënten
-
pitted black olives80 g
-
dried figs halved80 g
-
walnut halves60 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
rye flour200 g
-
strong white bread flour450 g
-
water300 g
-
11 g dried instant yeastfresh yeast crumbled42 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
0.2 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
830.3 kJ /
198.5 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
28.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Home Comforts
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Ripe Banana Ketchup
40 min
Rhubarb Infused Aperol Spritz
1 godz. 30 min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 godz.
Overnight Oats with Avocado and Kiwi
8 godz.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Iranian Barbari
2 godz. 30 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Raw Beetroot Soup
5 min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3 godz.
Olive Bread Rolls
2 godz.