Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g sugar
- 120 g cider vinegar
- 120 g red wine vinegar
- 55 g olive oil
- 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 tsp celery seeds
- 2 tsp mustard powder
- ½ tsp Cajun spice mix
- 500 g white cabbage, cut in eighths, then halved
- 40 g red onion, quartered
- 1 green pepper, cut in pieces (5 cm)
- 70 g pickled jalapeño chillies, drained, sliced
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 4663 kJ / 1116 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 115 g
- Vetten
- 59 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 godz. 45 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Coleslaw
10min
Beetroot salad
10min
Red Cabbage
1 Std.
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 godz. 50 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Red Onion Gravy
25 Min
Curried Sweet Potato Soup
30min
Beetroot Houmous
15 dk
Curried Coleslaw
10min
Chunky Coleslaw
5min