Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g fresh coriander leaves
- 1 garlic clove
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g rice vinegar
- 1 Tbsp honey
- 2 Tbsp light soy sauce
- 2 Tbsp sesame oil
- 50 g groundnut oil
- 15 g spring onions, cut in pieces (5 mm)
- Voeding
- per 150 g
- Calorieën
- 3304.9 kJ / 789.9 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 22.9 g
- Vetten
- 77.4 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1030.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Peanut and Soba Noodle Slaw
20 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Beetroot Gravadlax
48 godz. 20 min
Tamarind Paste
15 min
Asian Chopped Salad
20 min
Green Curry Chicken
55 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Creamy French Dressing
5 min