Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Paneer
- 1500 g whole milk
- 4 Tbsp white vinegar
Spinach
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 50 g onions, halved
- 15 g garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g unsalted butter, diced
- 100 g single cream
- 400 g fresh spinach leaves
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Lentil Curry (Dahl)
30min
Paneer Makhani
1h
Tarka Dal
9h 5 min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Paneer
4h 30min
Palak Paneer
45min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Dal Makhani
9h 30min
Chana Masala
45min
Coconut Dhal
20min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min