Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Paneer
- 1500 g whole milk
- 4 Tbsp white vinegar
Spinach
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 50 g onions, halved
- 15 g garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g unsalted butter, diced
- 100 g single cream
- 400 g fresh spinach leaves
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1678 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Coriander Chutney
5 min
Palak Paneer
45 Min
Palak paneer
45 Min
Butternut Squash Masala Dosa
11 Std. 30 Min
Paneer Makhani
1 Std.
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Sambhar
1 Std. 5 Min
Pudla with Spinach and Paneer
1 Std.
Coconut Dhal
20min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min