Dal Makhani

Dal Makhani

4.1 50 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 9u. 30min
6 portions

Ingrediënten

  • urad beans (black lentils)
    140 g
  • kidney beans, dried
    40 g
  • water plus extra for soaking
    600 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    20 g
  • Kashmiri chilli powder
    1 tsp
  • ghee
    20 g
  • cumin seeds
    2 tsp
  • onions quartered
    70 g
  • garlic cloves
    6
  • fine sea salt
    1 tsp
  • tinned chopped tomatoes
    100 g
  • double cream to taste, plus extra for serving
    50 - 70 g
  • garam masala
    1 tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 194 kcal / 812 kJ
Eiwitten 8.7 g
Vetten 8.5 g
Koolhydraten 20.7 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...