Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g stale bread, broken in pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g pancetta, finely diced
- 20 g unsalted butter, at room temperature
- 8 scallops, large, coral removed
- 2 Tbsp oil
- lemon juice, freshly squeezed, for serving
- fresh thyme leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 978.6 kJ / 233.9 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 556.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Béarnaise Sauce
20 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
15 godz. 55 min
Black Ravioli with Sea Bass
1 Std. 45 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h