Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g stale bread, broken in pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g pancetta, finely diced
- 20 g unsalted butter, at room temperature
- 8 scallops, large, coral removed
- 2 Tbsp oil
- lemon juice, freshly squeezed, for serving
- fresh thyme leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 978.6 kJ / 233.9 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 556.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 Std. 15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 Min