![Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8d8ec0b9-1dc5-41a9-b57f-205238655f4d/Derivates/dd4e5026-283a-42e7-98b3-1e54d05b6abf.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g stale bread, broken in pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g pancetta, finely diced
- 20 g unsalted butter, at room temperature
- 8 scallops, large, coral removed
- 2 Tbsp oil
- lemon juice, freshly squeezed, for serving
- fresh thyme leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 978.6 kJ / 233.9 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 556.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise Sauce
20 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48sa
Beurre Blanc
20 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Shellfish Nage with Champagne
1hod. 5min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min