Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 150 g extra virgin olive oil
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 6 anchovy fillets, tinned, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp red wine vinegar
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 25 g
- Calorieën
- 595.3 kJ / 142.3 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Risotto
45min
Béarnaise Sauce
20 Min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Basil Pesto
10min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 Min
Tahini and Beetroot Dip
1 Std. 15 Min
Chimichurri
5 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Romesco dip
10min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Houmous
13 Std. 30 Min