Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 150 g extra virgin olive oil
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 6 anchovy fillets, tinned, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp red wine vinegar
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 25 g
- Calorieën
- 595.3 kJ / 142.3 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Béarnaise Sauce
20 min
Duck and Pork Terrine
52h
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Baba Ganoush
1h
Chimichurri
5 Min