Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli Oil
- 200 g olive oil
- 1 Tbsp dried chilli flakes
-
2
dried red chillies, whole
of 2 fresh red chillies, long, ends removed
Bean Purée
- 3 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- 800 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut in halves (optioneel)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp smoked paprika, to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
- 1 baguette, thinly sliced and toasted
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 535 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Pistachio Pesto
10 min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30 min
Limoncello Tarts
3h 15 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Guacamole
5 min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35 min