Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli Oil
- 200 g olive oil
- 1 Tbsp dried chilli flakes
-
2
dried red chillies, whole
of 2 fresh red chillies, long, ends removed
Bean Purée
- 3 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- 800 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut in halves (optioneel)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp smoked paprika, to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
- 1 baguette, thinly sliced and toasted
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 535 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Houmous
13h 30min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1j
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Tuna Niçoise Toasts
3 Std.
Tuna Tapenade
5 menit
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Tabbouleh
2h 15min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Salsa Verde
10 min
Baba Ganoush
1j
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min