Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroots, small, peeled (see tips)
- 250 g courgettes, cut in pieces (5 cm long)
- 250 g fresh mozzarella, drained, cut in pieces
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch coarse salt flakes, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh basil leaves, torn, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 963.9 kJ / 230.4 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 455.4 mg
Alternatieve recepten
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1h
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3h 30 min
Gluten-free Bread Sauce
35 min
Salmon Burger
2hod. 20min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Oat Pancakes with Peanut Milk
8h 55min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min
Artisan Plant Pizza
35 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min