Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroots, small, peeled (see tips)
- 250 g courgettes, cut in pieces (5 cm long)
- 250 g fresh mozzarella, drained, cut in pieces
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch coarse salt flakes, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh basil leaves, torn, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 963.9 kJ / 230.4 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 455.4 mg
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min
Chickpea soup with spinach
40min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 Std. 15 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Shakshuka
50min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min